İnşaat Mühendisliği Bölümü Staj Bilgilendirme Toplantısı

Akademik

08.05.2018 Salı günü 18:00-19:00 saatleri arasında B-308 dersliğinde staj bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Özellikle CE 300 şantiye stajını yapacak öğrencilerin katılımı rica olunur.

Yeditepe İnşaat Mezunları Buluşuyor!

Akademik

29 Nisan 2018 Pazar günü 15:00-18:00 saatleri arasında Nola İstanbul, Galata’da düzenleyeceğimiz Happy Hour etkinliğinde anılarımızı tazeleme, hasret giderme ve iş ağlarını genişletme amaçlarıyla mezunlarımızla buluşuyoruz. Etkinliğe katılmak isteyen mezunlarımızın bağlantıdan kayıt yaptırmalarını rica ediyor, tüm mezunlarımızı aramızda görmeyi diliyoruz.

Konferans: Doka Kalıp Sistemleri

Seminer

Doka Kalıp Sistemleri Genel Müdürü Ender Özatay tarafından modern kalıp sistemleri ve uygulamaları konulu seminer verildi.

İmar Mevzuatı Konferansı

Seminer

12 Aralık 2017 tarihinde 14:00-16:00 arasında Prof. Dr. Erol KÖKTÜRK konuşmacılığında gerçekleşecek olan İmar Mevzuatı Konferansı'na tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Teknik Gezi: Aslan Çimento Fabrikası

Etkinlik

CE 221 Yapı Malzemeleri dersini alan öğrencilerle Aslan Çimento Fabrikası’na teknik gezi düzenlenmiştir.

Teknik Gezi: Doralp Çelik Konstrüksiyon Tesisleri

Haberler

CE 384 Çelik Yapılar dersini alan öğrenciler DORALP Çelik Konstrüksiyon Tesislerini ziyaret ettiler.

Teknik Gezi: Doralp Teknolojik Montaj ve Müteahhitlik

Etkinlik

CE 384 Çelik Yapıların Tasarımı dersi kapsamında Prof. Dr. Nesrin Yardımcı TİRYAKİOĞLU dersi alan öğrenciler ile DORALP Çelik Konstrüksiyon Tesislerine 2 Aralık 2015 tarihinde bir teknik gezi düzenlemiştir.

Teknik Gezi: Nuh Çimento, Alçı ve Gazbeton Fabrikaları

Etkinlik

Yapı Malzemeleri dersi kapsamında Nuh Çimento, Alçı ve Gazbeton Fabrikaları’na teknik gezi düzenlenmiştir.