\ CivilYeditepe '19

CivilYeditepe ’19

Prof. Dr. Yalçın Yüksel, Dr. Yük. Müh. Duygu Erten, Yük. Müh. - Mim. Tuncer Çakmaklı, Yük. Mim. - İnş. Müh. Yoshinori Moriwaki

Tarih ve Saat

27 Nisan 2019 - 11:00

Yer

Üzeyir Garih Konferans Salonu

Klasik seminer anlayışından uzaklaşarak daha interaktif bir şekilde düzenlediğimiz ekinliğimizde konuşmacılarımız 2 oturum halinde kısa kısa konuşmalar yaptıktan sonra katılımcıların aktif olduğu bir panel gerçekleştirilmiştir. Bu etkinliğimizde konuşmacı olarak Prof. Dr. Yalçın Yüksel, Dr. Yük. Müh. Duygu Erten, Dr. Yük. Müh. Selçuk İz, Dr. Yük. Müh. Taner Hergüner, Yük. Müh.- Mim. Tuncer Çakmaklı ve Yük. Mim.- İnş. Müh. Yoshinori Moriwaki’yi üniversitemizde ağırladık. Konuşmacılarımızın birbirinden değerli konuşmalarını dinledikten sonra panelimizde katılımcılarımız kafalarındaki soruları sorarak keyifli ve eğitici bir gün geçirdiler.

Yeditepe Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü
26 Ağustos Yerleşkesi, Kayışdağı Cad. 34755 Ataşehir, İstanbul